Aktive link

Denne side er bare lavet som et eksempel. Men jeg laver mange under-sider til mine sider. Hvis nogen så vil læse mere om det emne, som linket henviser til, så kan de klikke på linket og læse siden. Eller de kan vælge at lade være. Det kan også nemt ske at under-siderne har under-sider, hvor der er aktive link på siden.

Når man så har læst en under-side eller en under-under-side færdig og vil tilbage til siden, man læste på før, så er det mest praktisk at klikke på tilbage pilen, som har dette symbol , og som findes i øverste venstre hjørne af skærmen.

Når jeg klikker på < (tilbage-pilen), så kommer jeg tilbage til den side, jeg læste på før, men jeg kommer også tilbage til det sted, hvor jeg valgte at se et link. Dette er meget praktisk, hvis jeg læser flere under-under-sider, ellers kan det være svært at huske, hvor jeg egentlig kom fra. Og hvis jeg er ifærd med at læse en længere side, er det mere besværligt, hvis jeg bruger menuen til at finde den side, jeg kom fra. Når jeg går ind på en side fra menuen, kommer jeg jo altid til starten af en side.

Prøv det, hvis du ikke har prøvet det før.