Baggrunden for hjemmesiden

Måske må jeg hellere præsentere mig først. Jeg hedder Margit Kjær Andersen. Jeg er en kristen. Jeg tror på Jesus. Jeg tror på at Guds ord, Bibelen, er sandhed. Og jeg ønsker at leve efter det.

Vi lærer mange ting gennem livet. Vore erfaringer kan være gode eller dårlige. De dårlige bør ikke blive en hindring for os, men vi må lære af vore fejl. Når vi vandrer med Herren, kan erfaringerne blive til Gud given visdom. Visdom er at vide, hvad der er det rigtige, og handle efter det. Vi kan lære af andres erfaringer og andres fejl. Vi bør altid have et ydmygt hjerte, som er villig til at lære; og være villige til at omvende os, når Gud viser os, at der er noget, som ikke er, som det burde være i vore liv.

Vi bør have så meget gudsfrygt i vore liv, så vi altid vælger at adlyde Gud; fordi vi ved, at han elsker os og ønsker det bedste for os.

Forbered dig på at møde din Gud

Jeg har læst de beretninger om Angelica Zambranos fra Equador, som oplevede flere gange at være med Jesus i Helvede og i Himmelen. Det har medvirket til, at jeg er endnu mere klar over, at det er om at advare så mange mennesker som muligt, om at de altså må vælge Jesus, mens det er muligt, for det kan blive for sent. Og Helvede er et forfærdeligt sted. Angelica sagde, at hun havde ikke ord til at beskrive, hvor virkelig Helvede er. Hun ville ønske, at vi kunne opleve det selv.

Men der er ikke mange mennesker, som får lov at komme tilbage til jorden, når de først oplever at komme i Helvede. Så er det for sent! En buddhistmunk oplevede at komme tilbage til livet på jorden.

Hvordan advare mennesker!

Jeg har tænkt over, hvordan kan jeg bedst advare flest mennesker, om at Himmelen og Helvede altså findes? Der er ting, jeg ikke har mulighed for, men hvad kan jeg gøre? Hvor færdes der mange mennesker? Det gør der på nettet. Så kom tanken til mig med en hjemmeside. Jeg sagde til Gud: “Far, hvis jeg skal lave en hjemmeside, hvad skal den så hedde?” Straks kom navnet “Himmelvejen” til mig. Jeg tænkte over det et øjeblik, og så sagde jeg: “Det navn kan jeg godt lide. Hvis du vil have mig til at lave en hjemmeside, så må du bekræfte det for mig, og så må du sende den hjælp, jeg har brug for.” Det var d. 22. september 2018.

Hjemmesiden – Himmelvejen

Det eneste, jeg vidste om at lave en hjemmeside, var, at man skal købe et domæne, og så er det noget med at kode. Det var alt.  Så ventede jeg en tid. Så fik jeg en bekræftelse. “Se, jeg har sat dig foran en åben dør!” Det var Moses Hansen som skrev det i “Set med Ørneblikket” d. 3. oktober 2018: “Der vil være nogle, der læser denne tekst, for hvem ordene har en særlig betydning. Det vil være trosstyrkende, bekræftende ord i din aktuelle livssituation. SE, JEG HAR SAT DIG FORAN EN ÅBEN DØR!” Jeg sagde: “Ja tak, Far, men hvordan kommer jeg igennem den dør?”

Der kom ingen hjælp, men så kom ideen med at søge på nettet om en hjemmeside. Så det gjorde jeg. På nettet har jeg så hen ad vejen fundet alle de oplysninger, jeg havde brug for. Jeg har ikke haft nogen mennesker at få gode råd hos. Men jeg har fundet den hjælp, jeg havde brug for. Jeg har været kørt fast flere gange, når ting bare ikke virkede, som det skulle, for hvorfor? Hvad er der i vejen? Hvordan kommer jeg videre?

Gud har udstyret mig, med en god portion udholdenhed, som gør, at jeg ikke så let giver op. Når jeg begynder på noget, så fortsætter jeg. Og jeg bliver ved med at prøve, indtil det lykkes (hvis det altså kan lade sig gøre),  når noget ikke vil, som det burde. Så her er jeg nu. Ifærd med at lære, hvordan man gør. Og man kan altså godt lave en hjemmeside uden at skulle “kode”.

Formålet med Himmelvejen

Så det er altså baggrunden for at hjemmesiden er blevet lavet. Og mit ønske er, at den må blive til hjælp og velsignelse. Det vigtigste er selvfølgelig, at mennesker må blive frelst og vælge at tro på Jesus og leve efter Guds ord. Så er der jo en vandring gennem livet, hvor vi har brug for at blive forvandlet til hans lighed. Vi må forvandles igennem en fornyelse af vores sind (Rom. 12.2).

Derek Prince skriver så godt om det i sin bog: “Krig i Himlen“; ud fra 2. Kor. 5.17: Derfor, hvis nogen er i Kristus, er han en ny skabning; det gamle er forbi, se, noget nyt er blevet til! Derek skriver om, at når et menneske er blevet en ny skabning i Kristus, så begynder der en proces med fornyelse og genoprettelse. Gud afskaffer ikke det gamle og skaber noget splinter nyt. Han arbejder med os mennesker, hvor vi er. Og Guds mål er, at vi skal blive forvandlet til hans lighed. Gud vil skabe sit eget billede i os.

Mit ønske er at denne side også må være et redskab til fornyelse og genoprettelse af mennesker, så vi må blive mere og mere lig vores himmelske Far. At Gud må få genskabt sit billede i os på alle områder.

Kilder

Jeg har haft mange profetier, syner, åbenbaringer og oplevelser liggende i mange år. Så her er en mulighed for at dele dem med andre. Mange af dem har jeg fundet på Vagn Rasmussens hjemmeside, som desværre er kommet i uorden. Jeg har også en del fra “Dagens Ord”, som blev skrevet af Moses Hansen. Jeg har fået lov at lægge det ud på min hjemmeside.

Den vigtigste kilde er selvfølgelig Gud. Gud gav mig ideen med hjem­me­si­den, han gav mig navnet. Han har ledt mig til de oplysninger, jeg skulle bruge for at kunne lave siden. Det er ham, som har givet mig evnerne. Men det er så sandelig også ham, som giver mig inspirationen til at skrive de ting, jeg gør. Jeg kunne ikke bare skrive de ting i egen kraft. Gud giver ideerne og inspirationen. Det kan ske at in­spi­ra­ti­on­en kommer, efter at nogen har sagt eller skrevet noget.

Gud alene æren!

Hvad hjertet er fuldt af – løber munden over med! Derfor er det så vigtigt, hvad vi fylder vort hjerte med. Det jeg skriver kommer fra hjertet. Det er så vigtigt, at vi har forbindelsen med Gud i orden, og at vi må være rene kanaler for ham. Sådan at Helligånden kan flyde frit og uhindret igennem os, og det, som kommer ud af os, ikke må blive gjort beskidt, fordi vi ikke har fået renset vore liv for denne verdens snavs og synd og fået kødet aflivet.


Så jeg giver altså Gud alene æren – for de ting, jeg skriver.


Nogle gange, når jeg læser, hvad jeg har skrevet, kan jeg slet ikke forstå, at jeg har skrevet det. Men det er jo også kun, fordi Gud giver in­spi­ra­ti­on­en.