Bedrageri

Der foregår så meget bedrageri i denne verden i denne tid. En af de ad­varsler, vi får i Guds ord er jo netop “lad ingen føre jer vild” (citat fra 1. Johs. 3.7). I 2. Tim. 3.13 står der: Men onde men­nesker og bedragere kommer længere og længere ud i det onde; de fører vild og farer vild. – Disse Guds ord passer meget godt på den tid, vi lever i nu. Der er virkelig mange onde men­nesker i verden, der kommer længere og længere ud i det onde. De bedrager de fleste og fører mange andre vild.

Det bliver værre og værre

Efterhånden som mørket tager til, så vil bedra­geriet også blive værre og værre. Jeg skrev længere nede, at efter min mening er PCR-testen verdens største bedrag. Ud over selv­­følgelig at men­­nesker kan komme i Him­melen uden at have sit navn skrevet i Livets Bog. Men nu har jeg faktisk skiftet mening. Ja, det kan jeg også. Hvis jeg ser, at jeg har troet noget forkert, så bliver jeg altså ikke ved med at tro det, om jeg finder ud af, at det var for­kert. År­sagen til, at jeg ikke længere mener, at PCR-testen er verdens største bedrag, er fordi, der er kommet noget, hvor be­draget er endnu større. 

Hvad er så det? COVID-19 vacci­nerne. Det nægter du nok at tro på, men det be­stemmer du selv. Det ændrer ikke ved fakta, om du vil tro på det eller ej. 


Artikler om bedrageriet

På de følgende sider, vil jeg lægge artikler, som jeg har fundet, om det be­drageri der fore­går i verden i dag.

Efter min mening var PCR-testen verdens største bedrag. Men nu er der et bedrag som er endnu større: COVID-19 vac­ci­nerne. Ud over selv­følgelig at men­nesker kan komme i Him­melen uden at have sit navn skrevet i Livets Bog

Verdens største bedrag! – skrevet af Klaus Kjellerup – facebook d. 30. maj 2021.