Bibelsk undervisning

Jeg har fundet flere sider og kanaler, hvor der er under­vis­ning i Guds ord – Bibelen. Jeg har selvfølgelig ikke set, hørt og læst alt, hvad jeg linker til, for så ville det vare længe, før jeg fik linket til det.


El Shaddai – ministeriet

Amerikansk menighed med god bi­belsk under­vis­ning for­nemmer jeg. Det er hoved­sagelig Mark Biltz, der under­viser.

El Shaddai – ministeriet


Watchman

Pastor Jerry Toney har en kanal på You­Tube – Watch­man – Der ligger mange timers bibelsk under­visning. Det er på engelsk, men det er muligt at få under­tekster på og få dem oversat til dansk. Du kan se hvordan her. Jeg har også lavet en side, hvor jeg har linket til nogle af hans udsendelser.

Watchman  –  Vægteren – pastor Jerry Toney


Løkken Frikirke

Løkken Frikirke har en hjemme­side her. Jeg har lavet en side med link til nogle af de taler de har lagt ud. Dem an­befaler jeg meget at høre. Jon Knudsen, pastoren, har fået ny åben­baring om Åben­barings­bogen.

Løkken Frikirke


Den sidste basun

Den sidste basun er en helt ny hjemme­side med fokus på de sidste tider og på Jesu snarlige gen­komst. – Jesus kommer snart.

Den sidste basun


Ole Michaelsen  

Ole Michaelsen er dansk repræsentant for Moriel Ministries. Ole har flere hjem­me­sider.

1. samling  –  2. samling  – 3. samling  – 4. samling

Ole har også en kanal på YouTube – Ole Michaelsen


Qure Bibelcamp

Qure Bibelcamp har en kanal på You­Tube. Der ligger også bibel­under­vis­ning. Jeg har ikke hørt alle disse ud­sen­delser. – De skriver: His­torien bag er his­torien bag profe­tierne i Bibelen. Hvordan de som profetier bygger videre på hinanden i den histo­riske for­tæl­ling. Og i dag handler det om Daniels bog. Og den profeti på hvilken mange andre pro­fetier bygger ovenpå. Billed­statuen i Daniels bog kap. 2.

His­torien bag . . .


Johny Noer

Johny Noer har flere hjemmesider. Men det kan være svært at finde dem, har jeg fundet ud af. Så her er link til nogle af hans hjemmesider:

Godcast  – Profetisk Journal

På facebook er der en side: Hilsen fra Korinth – selvom de ikke bor der mere.