Bibelsk undervisning

Jeg har fundet flere sider og kanaler, hvor der er under­vis­ning i Guds ord – Bibelen. Jeg har selvfølgelig ikke set, hørt og læst alt, hvad jeg linker til, for så ville det vare længe, før jeg fik linket til det.


Løkken Frikirke

Løkken Frikirke har en hjemme­side her. Jeg har lavet en side med link til nogle af de taler de har lagt ud. Dem an­befaler jeg meget at høre. Jon Knudsen, pastoren, har fået ny åben­baring om Åben­barings­bogen.

Løkken Frikirke


Watchman

Pastor Jerry Toney har en kanal på You­Tube – Watch­man – Der ligger mange timers bibelsk under­visning. Det er på engelsk, men det er muligt at få under­tekster på og få dem oversat til dansk. Du kan se hvordan her. Jeg har også lavet en side, hvor jeg har linket til nogle af hans udsendelser.

Watchman  –  Vægteren – pastor Jerry Toney


Den sidste basun

Den sidste basun er en helt ny hjemme­side med fokus på de sidste tider og på Jesu snarlige gen­komst. – Jesus kommer snart.

Den sidste basun


Ole Michaelsen  

Ole Michaelsen er dansk repræsentant for Moriel Ministries. Ole har flere hjem­me­sider.

1. samling  –  2. samling  – 3. samling  – 4. samling

Ole har også en kanal på YouTube – Ole Michaelsen


Qure Bibelcamp

Qure Bibelcamp har en kanal på You­Tube. Der ligger også bibel­under­vis­ning. Jeg har ikke hørt alle disse ud­sen­delser. – De skriver: His­torien bag er his­torien bag profe­tierne i Bibelen. Hvordan de som profetier bygger videre på hinanden i den histo­riske for­tæl­ling. Og i dag handler det om Daniels bog. Og den profeti på hvilken mange andre pro­fetier bygger ovenpå. Billed­statuen i Daniels bog kap. 2.

His­torien bag . . .


Johny Noer

Johny Noer har flere hjemmesider. Men det kan være svært at finde dem, har jeg fundet ud af. Så her er link til nogle af hans hjemmesider:

Godcast  – Profetisk Journal

På facebook er der en side: Hilsen fra Korinth – selvom de ikke bor der mere.