COVID-19 vacciner er det dyrets mærke?


Videoer om – dyrets mærke

Julius har fundet og samlet mange videoer også om det emne. Du kan finde dem på hans kanal Creatrix 13 på BitChute. – Jeg linker til nogle af dem her­under. Desværre for os, der ikke er gode til engelsk, så er de fleste kun på engelsk.

Desuden advarer og under­viser pastor Jerry Toney også om det han har set og for­stået om vacci­nerne og dyrets mærke. Han har en kanal på YouTube, hvor det er muligt at få danske undertekster på. Find mere om det på siden her –

Vægteren – pastor Jerry Toney


Din sjæl er på spil! – Omvend dig – mens du kan – tiden er knap! – Lyt med alt, du har! – Video – 5 min. – Tegnet udsendelse.


Flere oplysende videoer

PDF-fil fra Julius med masser af link til pres­ser­ende in­for­mation – COVID-virus og vaccine­farer – Den er på engelsk. – COVID virus & vaccine dangers – urgent infor­mation

Dyrets mærke – Videoen på – Creatrix 13YouTube – 13. oktober 2021 – 5 min.

Corona-virus vaccinen er dyrets mærkeEngelsk video fra marts 2020 – 25 ½ min. – Der er mange flere link under beskriv­elsen.

Vaccinesporing bekræftet ved om­bord­stig­ning på inter­national flyv­ning – Lucife­rase dr. Chri­stine NorthrupVideo – 4 min.

LuciferLuciferaceBill Gates, hans nye vaccine lever­ings­system, 666 og Satans NVO – Nye Verdens Orden – Video med engelsk tekst – 3½ min.

Corona-virus-vaccine er dyrets mærkeVideo – 25 ½ min.

Advarsel 666Dyrets mærkeTag ikke COVID-vaccinenVideo – 15 min.

Navnet, nummeret og mærket afsløres – Video – 10 min.

Menneskehedens undergangHybrider og genetisk mani­pulationVideo – 21 ½ min. – Den ligger også på YouTube – her er det muligt at få danske under­tekster på – se hvordan her.

Guddommeligt billede ødelagtVanhelligelse af det hellige stedTrolovet med en andenvideo 3 i 1 – 1 time 30 ½ min.


Der findes mange flere ud­sen­delser om emnet.