Creatrix 13 – lynkursus

På kanalen “Crea­trix 13” på You­Tube lå der et lyn­kursus, det var nogle korte satire videoer med danske under­tekster, hvor der ikke var dansk tale. Jeg fandt 8 af dem på en anden kanal på Bit­Chute – Freedom Fighter – BC. – Det er et lyn­kursus for dem, der stadig er under hyp­nose, sover og ikke kan se sand­heden, selvom den er lige foran dem. – Og for dem, der er vågne, er det lidt af­slap­nings satire.

Lynkursus

1. lektion – Tid til at grine – Er du blevet hjer­ne­vasket? – 4 min.
Der er sendt noget fra frem­tiden, der viser, hvordan der ses på dan­skerne.
På kanalen – Freedom Fighter – BC – & – Creatrix 13 –


2. lektion – Tyranniet – Er du med til at holde folket nede? – 2 min. – Der vises et godt eksempel på, hvor­dan at det fore­går, når der for­handles på Chris­tians­borg eller Marien­borg.
På kanalen – Freedom Fighter – BC


3. lektion – Corona-spøgelset – Finske soldater har fået nok af corona-spøgelset. – 4 min. – Der vises et godt eksempel på, at vi men­nesker var klogere før i tiden.
På kanalen – Freedom Fighter – BC


4. lektion – Cheferne har fået nok af Mette, Magnus & co. – 4 min. – Der vises et godt eksempel på, at der er andre der be­stemmer end dem folket tror.
På kanalen – Freedom Fighter – BC


5. lektion – Corona-politiet på jagt efter corona-smittede. – 3½ min. – Når du er ved at vågne, kan du få behov for at vide sand­­heden om corona-politiet.
På kanalen – Freedom Fighter – BC


6. lektion – Advarsel til danske mænd – Ragnar Lod­broks ad­varsel til danske mænd. – 3 min. – Selv for mange år siden under vikinge­tiden, var men­nes­kene noget klogere end i dag.
På kanalen – Freedom Fighter – BC


7. lektion – Demokrati eller diktatur? – Blå eller rød? – Er Danmark et demo­krati eller et dik­tatur? – 5 min. – Forstå, at du kun lever i matrix, og for at vågne helt op skal du indse, at du skal tage den røde pille for at vågne op.
På kanalen – Freedom Fighter – BC


8. lektion – Regeringen fyret i går nat. – 3 min. – Viser, at det kan lade sig gøre, at folk kan finde ud af at stå sammen. Så er det ikke på tide, at danskerne viser, at de også kan?
På kanalen – Freedom Fighter – BC – & – Creatrix 13