De to bryllupsringe

Daniel Masika fik et syn om natten. Der står d. 9. oktober 2021 – The two wedding rings – Den blev lagt ud på 444 Prophecy News d. 11. oktober 2021. – Her har jeg oversat det natlige syn med deepl.


De to bryllupsringe

9. oktober 2021
Daniel Masika

Åb. 22.17: Og Ånden og bruden siger: “Kom!” Og den, som hører, skal sige: “Kom!” Og den, som tørster, skal komme. Og den, som vil, skal frit tage livets vand.

I nattens syn skete der noget, som jeg aldrig har set i mit liv, og mit hjerte flammede af Hel­ligånd og kær­lighed til vores Herre. Da mørket dækkede jorden og frygten kom over alle, der levede på jorden, var det kun de få, der ikke elskede deres liv til døden, men forstod at ‘at leve er Kristus’ og ofrede deres liv og legemer til Kristus, der var glade og lykkelige med den glæde, der ikke kan tages fra dem.

Satan brækker sig

Så så jeg Satan brække sig ud med tre ånder i skik­kelse af frøer for at for­år­sage bedrag og få mil­lioner af men­nesker til at tro på løgne­ånder. Så tre dæmoner i skikkelse af frøer, som havde en særlig opgave fra Satan i den tid, hvor mørket dækkede jorden!!!!

Bryllupsringene

Ovenfra så jeg lyset komme ned, og skyerne forsvandt meget hurtigt, og døren blev åbnet, så jeg så en sidde og klædt i et enormt lys, ansigtet og alt kunne ikke ses tydeligt, men hans hånd så jeg. Han havde to ringe i hånden, en ring som en viel­sesring af rent guld, og det så ud som om ringene havde liv i sig, men inde i ringene, på ringenes vægge, var der rødt blod, og blodet bevægede sig rundt i ringene, men udenpå var det rent guld, og stemmen kom fra den, der sad på sædet, klædt i solen, og sagde: “Bring mig bruden og brud­gommen, for det er tid for det hellige bryllup og ægteskab”.

Bruden skal hentes

Jeg så et tusinde to hundrede og firs­inds­tyve heste, der var gjort klar, og foran gik tre hvide heste, og der var en hær af engle, nogle med sværd, andre med trom­peter, og nogle med to vinger, og andre med fire vinger, og andre gik!!! Da de var ved at gøre sig klar, kaldte han på mig og sagde: “Daniel, Daniel, det er på vej!” Han sagde: “Råb det, og råb det!” Jeg vågnede op i brand i ånden!

Meget kærlighed
Daniel

Johs. 3.29: Den, der har bruden, er brud­gommen; men brud­gommens ven, som står og hører ham, glæder sig meget over brud­gom­mens røst; dette er altså min glæde, som er opfyldt.