Den store trængsel

Det er den store trængsel, som står omtalt i Guds ord flere steder. Se f.eks. Dan. 12.1.

7 år er en år-uge

Den store trængsel er den 7 års pe­riode, som Daniel fik op­lys­ninger om, og som endnu ikke er op­fyldt. En 7 års periode kaldes også for en år-uge. Det er Gud, som har bestemt det på denne måde. 6 år med arbejde og et år med res­tau­rering og hvile og også til na­turen. Jeg tror helt sikkert, at denne 7-års periode vil følge Guds 7-års cy­klusser. Det kan du se mere om på siden om Daniels 70. år-uge.

Jerry Toney fortæller

I udsendelsen her: Rapture 2022, at Feast of Trumpets – Bort­­ryk­kelse i 2022, ved trom­­pe­t­ernes fest, fra d. 28. maj 2022, viser Jerry, at ifølge det Daniel fik at vide så skal der være 2550 dage mellem trom­pet­festen, hvor Jesus komme igen med bort­ryk­kelsen og til for­son­ings­dagen, hvor Jesus komme igen på Olie­bjerget. Jeg tror, at han har fuld­stændig ret. Se: “2550 dage fra trom­pet­festen til for­son­ings­dagen“.

Jerry Toney for­tæller også i videoen her, at det, som verden kalder for “The Great Reaset“, den store nul­­stilling, det kalder Guds ord for den store trængsel. Og det er også ens­be­tydende med Daniels 70. år-uge. Se også: “Noget STORT vil ske“.

Mark Biltz fortæller

Se og hør også, hvad Mark Biltz for­tæller om den store trængsel: “Den store trængsel – Mark Biltz“.