Dyrets navn – hvad er det?

Vil du gerne vide, hvad Dyrets navn er? Så spørg Far og se, om han vil svare dig. Jeg kom til at spørge for nogen tid siden. Jeg for­ven­tede ikke et svar, men det fik jeg altså nogle dage efter. Guds ord for­tælle det jo ikke med bog­staver.

Dyrets navn

Jeg skriver ikke her, hvad jeg fik at se, for det vil de fleste men­nesker absolut ikke kunne tåle. Men hvis du gerne vil vide, hvad jeg fik at vide, så må du ind­taste ad­gangs­koden i feltet på min side her:

Dyrets navn

Find selv ud af det

Du er med andre ord selv nødt til at finde ud af, hvad Dyrets navn er. Og så må du skrive det i feltet, for at få lov at se min side om Dyrets navn. Hvad det var, Gud viste mig og hvordan.

Den eneste hjælp, jeg vil give dig, er, at jeg har skrevet det med STORE bog­staver. Når jeg har skrevet det med store bog­staver, og hvis du så skriver det med små bog­staver, så accep­terer den det ikke, som ad­gangs­koden.

Dyrets tal

Vi får at vide i Guds ord, hvad Dyrets tal er. Det kan du læse mere om på min side: “Dyrets tal – 600 60 6“. Men vi får ikke at vide, hvad Dyrets billede betyder eller Dyrets navn. Se min sider om: “Omskabelse til – Dyrets billede” og “Har du 144.000 gener?“.

Efter jeg så det

Efter jeg fik at vide hvad Dyrets navn er, så har jeg også tænkt på, hvad bruger de så til at om­skabe til Dyrets billede? Hvad bruger de til at mærke men­nesker med, med Dyrets mærke? Tja, jeg kan ikke sige, at det jeg så, IKKE er sandt. Måske bliver det synligt efter bort­ryk­kelsen, når Dyret kan blive af­sløret. Jeg tror heller ikke, at Dyret er Anti­krist.