En gave

En gave er noget man giver, eller noget man får. Den største gave, vi har fået, er fæl­les­skab­et med Gud. Det evige liv i Himmelen når vores tid her på jorden er slut. Hvis vi vil tage imod Guds gave Jesus og frelsen gennem ham.

Jeg har fået en gave

Jeg har fået en helt masse artikler med forskellige bibelske emner. Jeg har fået dem, for at jeg også kan dele dem med jer, som læser dette. Det er hovedsagelig PDF-filer.

Alt, hvad der er link til fra denne side og de underliggende sider, er en gave, jeg har fået til deling med andre. Alle de dokumenter, det drejers sig om, laver jeg link til med titlen på dokumentet på denne måde. Så alle de PDF-filer, som åbnes ved at klikke på disse knapper, er do­ku­men­ter jeg har fået. Jeg skriver det, så læserne ved, at jeg ikke har skrevet disse do­ku­men­ter eller sat dem op.

Når jeg har sat dokumentet op for at gøre det mere læsevenligt for os, der har brug for større skrift, så bruger jeg denne grønne knap. Den grønne baggrund henviser til at indholdet er en gave, men jeg har sat det op. Nogle af de PDF-filer, jeg har fået, lægger jeg ud på denne måde. Så det også er muligt for de mennesker, som ikke kan læse originalerne, at læse dem med større skrift.

Det er ikke sikkert, at jeg har nået at læse dem alle, inden jeg lægger dem ud, for så ville det tage meget længere tid, før de kom ud.

Indholdet af gaven 

Her ligger et hæfte Guds frelsesplan skrevet af Uffe Nissen. Den er på 60 sider. Du kan læse den, og hvad Uffe skriver om hæftet ved at gå ind på min side om Guds frelsesplan.


Her kommer mere på efterhånden.