Epidemiloven

Epidemiloven er så ganske forfærdelig. Den vil give reger­ingen meget mere magt til at bestemme over andre mennesker. Bøn: “Himmelske Far, lad de magtsyge mennesker blive frataget retten til at styre vort land”.

Klik på de farvede bokse:  . . .  /  . . .  – det er linkene.


Danske loveEpidemiloven

ELOV – Epidemiloven 

RetsinformationLOV nr. 208 af 17/03/2020


Grundlæggende information

Epidemiloven blev haste­for­handlet og ved­taget sent d. 12 marts 2020. Den gjorde sund­heds­minsteren Magnus Heunicke til den mest magt­fulde minister, vi nogen­sinde har haft i vort land. Den lov gav ham alene lov til at bestemme hvilke politiske værktøjer han ville bruge til at bekæmpe corona-smitte i Danmark. – 1. marts 2021 ud­løber denne lov.

Det er skræmmende, hvilke tvangs-værk­tøjer de har puttet i den værk­tøjs­kasse. Du kan selv høre det i DRs grund­læg­gende nyheds ud­sendelse om epide­mi­loven fra d. 9. april 2020. Den varer 5½ min. : “Her er loven, som kan fratage dine basale rettigheder“.


Ingen tvangsvaccine mod covid-19 

Du kan skrive under på: “INGEN tvangsvaccine mod covid-19” – Her
Det er bare nødvendig, at du har NemID, for at kunne gøre det.


NEJ til regeringens forslag til ny epidemilov

Du kan skrive under på: “NEJ til regeringens forslag til ny epidemilov”:

Her

Det er ikke den samme som ovenfor. Og her kan du gøre det også uden NemID. Det er bare  nødvendig, at du har en mail adresse, da du får en mail, som du skal bekræfte ved at klikke på et link. Men så vidt jeg kan se, kan man også skrive under via facebook.


Afskaf epidemilovenBorgerforslag skriv under her.


Sidste nyt

På næste side har jeg lavet link til de sidste nyheder omkring epidemi­loven. Altså dem jeg lige har fundet.

Sidste nyt

Meget vigtig information! – fra læge Kurt Lindekilde d. 16. jan. 2021 på face­book.


Den drabelige epidemilov

Epidemiloven er mere drabelig end “epide­mien”. Sådan skriver de på Free Ob­server. Og jeg er fuld­stændig enig i den påstand. Se selv, hvad der står i artiklen fra d. 8. nov. 2020:

Drabelig epidemilov


Dan Johannesson

Dan Johannesson er cand. mag. i medievidenskab med speciale i medie propa­ganda. Se link til flere videoer med Dan Johannesson. – Se dem endelig! – De er meget afslørende og fortæller, hvad det egentlig er der forgår ikke bare i Danmark, men også i resten af verden. Forberedelse til den nye verdensorden. Forberedelse til en ny verdensleder. Og det bliver en diktator. Det ved vi fra Guds ord.

Dan Johannesson


Mads Palsvig om epidemiloven

Mads Palsvig er tidligere investment­banker, cand jur og HD Finan­siering. Han har lavet flere videoer om epidemiloven. De er virkelig gode. Se mere om Mads Palsvig  og videoerne her:

Mads Palsvig

Vil du støtte partiet Jorden Frihed Kundskab med en vælgererklæring?

Hvis du ønsker et parti i folketinget, som vil Danmark og ikke er magtsyg, så giv dem din støtte. Det er Mads Palsvig, som er leder af partiet.


Moses Hansen

Videoer – Moses Hansen sender live på sin facebookside. Du kan finde link til nogle af hans udsend­elser her, som også omtaler epidemiloven.

Moses Hansen


Peter Geisling

Dan Johannesson omtaler et indslag med læge Peter Geisling, som fortæller, at der den sidste måned døde ca. 25 med corona relaterede sygdomme, men at der døde ca. 4.500 af alle mulige andre ting. Hvad er det regeringen har gang i? Selvfølgelig kunne der være døde flere med corona, om ikke regeringen havde gjort alt det, de gjorde. Men hvad dør menneskene med coronavirus egentlig af? Ja se, det kan eksperterne faktisk ikke svare på, for de ved det ikke.

Peter Geisling


Hjernevask og tvangsvaccine

Her kan du læse en artikel af Mads Palsvig i BT fra d. 25. august 2020 om: “Hjerne­vask og tvangs­vacciner med nano­chips: ‘Vi skal ikke latter­liggøre kon­spira­tions­teoretikere'” – Den er også meget afslørende, så læs den endelig.

BT – Mads Palsvig


Drop tanken om tvangs-vaccinationer

Læger kritiserer lov, der giver minister meget magt. Læge­foren­ingen mener, at ny epidemilov går alt for vidt og kan opleves stærkt grænse­over­skridende for patienter. Regeringen har foreslået en ny epidemilov. Den giver blandt andet mulighed for at pålægge folk at lade sig vaccinere, og det er også muligt at behandle, isolere og indlægge med tvang. Loven er ikke vedtaget. Læge­for­eningen kritiserer forslaget til epidemi­loven for at gå for vidt i et høringssvar.

DR – nyheder

Partiernes holdning

Et stykke nede i artiklen ovenfor er der en boks, hvor det er muligt at se partiernes mening om epidemi­loven. – Partierne om epidemiloven – Klik på pilene til højre i øverste blå tekst og siderne skifter.


Artikler

På denne side er der flere link til forskellige artikler om epidemi­loven:

Link til forskellige artikler