Evolutionsteorien

Vidste du, at evo­lu­ti­ons­teo­ri­en også er en tro? Jeg ved godt, at det fremstilles, som om det er sandheden. Det, der hævdes i evo­lu­ti­ons­læ­ren, kan slet ikke lade sig gøre. De mangler et led. Karsten Pultz har skrevet en bog om, hvorfor evo­lu­ti­ons­teo­ri­en ikke holder – og hvorfor det har betydning. Du kan købe “Exit Evolution” eller låne den, hvis du vil vide mere om det.

Vidste du, at Charles Darwin tilbagekaldte evo­lu­ti­ons­teo­ri­en og kom til en levende tro på Jesus Kristus? Han sagde selv: “Da jeg var ung og dum, udspredte jeg mine teorier, jeg kunne aldrig forestille mig, at de skulle få de proportioner, som de fik”. Han sagde, at han havde ikke bevis for de ting, han påstod i evo­lu­ti­ons­teo­ri­en. Det er altså fri fantasi. Darwin omvendte sig fra sin dårskab, før det blev for sent. Hvad vælger du at gøre?

Gud skabte himmelen og jorden 

Jeg indrømmer gerne, at evo­lu­ti­ons­teo­ri­en er alt for indviklet til, at jeg kan forstå alt det, de påstår. Men da der ikke er frelse i at tro på evo­lu­ti­ons­læ­ren, så betyder det jo ikke noget. At Gud genskabte jorden og stjer­ne­him­me­len på 7 dage, det er til at forstå. Der står i 1. Mos. 1.1: I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden. 2. Og jorden var øde og tom, og der var mørke over verdensdybet. Men Guds Ånd svævede over vandene. 3. Og Gud sagde: »Der blive lys! Og der blev lys.«

Du kan læse mere om, hvad der skete i begyndelsen (når jeg får det skrevet).

Det er desuden spændende at se denne video, hvor John Nuyten gennemgår den hebraiske tekst i 1. Mos. 1.1. Den er på engelsk, men meget god.