Herrens dag

Hvad menes der med Herrens dag? Her er det om den Herrens dag, som der kommer som en tyv om natten for nogen. Som der står omtalt i 1. Tess. 5.1-5.

Er det en speciel dag?

Altså indenfor en 24 timers ramme? Nej, siger Mark Biltz (3:51), det er det ikke. Det er er indenfor en tids­ramme, men det er mere sand­synlig at det kan være 7 år eller måske 3 ½ år. Info fra under­visningen fra d. 22. maj 2021: Hvornår begynder trængslen? Hvor befinder vi os i den bibelske kalender? (Hvilken tid er det?) – When will the TRIBULATION begin? Where are we on the BIBLICAL Calender? (What Time is it?) – 1:05:10

Ødelæggelse fra den Almægtige

I videoen her: “The Reset” læser Jerry Toney: Esajas 13.6-11: 6. Hyl, thi HERRENs dag er nær, den kommer som en øde­læg­gelse fra den Almæg­tige. 7. Derfor skal alle hænder blive svage, og alles hjerte skal smelte: 8. De skal frygte, pinsler og smerter skal gribe dem, de skal lide smerte som en kvinde, der har veer, de skal for­færdes over hinanden, deres an­sigter skal være som flammer.

9. Se, HERRENs dag kommer, en grusom dag med vrede og heftig harme for at lægge landet øde, og han skal ud­rydde dets syndere af det. 10. For himlens stjerner og stjerne­bil­lederne skal ikke give deres lys; solen skal for­mørkes, når den går ud, og månen skal ikke lade sit lys skinne. 11. Jeg straffer verden for dens ond­skab og de gudløse for deres mis­ger­ning; jeg gør ende på de hov­mo­diges hovmod og ned­lægger de for­fær­deliges hovmod. (KJV)

Jerry fortæller

Det verden kalder the Great Reset, kalder Gud for den store trængsel. Dyrets system, NWO er ved at dreje på kon­takten, at de vil begynde the Great Reset. Jerry tror, at når de gør det, så vil det ske, som han lige har læst fra Esajas bog.