Herrens dag

Hvad menes der med Herrens dag? Her er det om den Herrens dag, som der kommer som en tyv om natten for nogen. Som der står omtalt i 1. Tess. 5.1-5.

Er det en speciel dag?

Altså indenfor en 24 timers ramme? Nej, siger Mark Biltz (3:51), det er det ikke. Det er er indenfor en tids­ramme, men det er mere sand­synlig at det kan være 7 år eller måske 3 ½ år. Info fra under­visningen fra d. 22. maj 2021: Hvornår begynder trængslen? Hvor befinder vi os i den bibelske kalender? (Hvilken tid er det?) – When will the TRIBULATION begin? Where are we on the BIBLICAL Calender? (What Time is it?) – 1:05:10

Ødelæggelse fra den Almægtige

I videoen her: “The Reset” læser Jerry Toney: Esajas 13.6-11: 6. Hyl, thi HERRENs dag er nær, den kommer som en øde­læg­gelse fra den Almæg­tige. 7. Derfor skal alle hænder blive svage, og alles hjerte skal smelte: 8. De skal frygte, pinsler og smerter skal gribe dem, de skal lide smerte som en kvinde, der har veer, de skal for­færdes over hinanden, deres an­sigter skal være som flammer.

9. Se, HERRENs dag kommer, en grusom dag med vrede og heftig harme for at lægge landet øde, og han skal ud­rydde dets syndere af det. 10. For himlens stjerner og stjerne­bil­lederne skal ikke give deres lys; solen skal for­mørkes, når den går ud, og månen skal ikke lade sit lys skinne. 11. Jeg straffer verden for dens ond­skab og de gudløse for deres mis­ger­ning; jeg gør ende på de hov­mo­diges hovmod og ned­lægger de for­fær­deliges hovmod. (KJV)

Jerry fortæller

Det verden kalder the Great Reset, kalder Gud for den store trængsel. Dyrets system, NWO er ved at dreje på kon­takten, at de vil begynde the Great Reset. Jerry tror, at når de gør det, så vil det ske, som han lige har læst fra Esajas bog.

Det er ikke længere muligt at se disse ud­sen­deler med Jerry Toney. Der er én som har fjernet dem, og det er ikke Jerry. Jeg tror, Jerry er død.