Hvidløg mod virus


Hvidløg fordriver virus!

Herunder står det gode råd mod virus, som jeg fandt i Jean Carpers bog “Mad din mira­kel­me­di­cin”. Der anbefales at spise løg eller hvidløg, hvis man er ved at få ondt i halsen. Hvis man gør det tidligt nok, kan det bevirke, at syg­dom­men ikke når at udvikle sig, men forvinder igen.

Løg og hvidløg dræber de virusser, som for­år­sa­ger forkølelse og in­flu­enza. Hvidløg har den stærke egenskab at det bekæmper bakterier og virus.

Hvidløg taget på den måde, jeg beskriver nedenfor, driver virus ud af kroppen. Virus er forkølelse, influenza og lignende. Det kan begynde med ondt i halsen. Jeg har selv prøvet den af, og det virker.

Kan lægen hjælpe? 

Kan lægen hjælpe, hvis han fortæller dig, at det er en virus­in­fek­tion, du eller en anden har fået? Spørg lægen! – Det svar, jeg har fået, er, at det skal gå over af sig selv. Om der findes virus­in­fek­tioner, som kan fordrives med medicin, ved jeg ikke.

Med udsigt til flere ugers hoste, måske med svært ved at sove for hoste; når smerterne i halsen for­svind­er; og til sidst flere dages snyden næse så den kan blive helt øm. Så er det altså ingen god nyhed. Det tapper gevaldigt for energi og livs­kva­litet, så længe det varer.

Da jeg engang havde den udsigt, og jeg havde gjort alt, hvad jeg kendte af gode råd, men uden at det hjalp noget, så gik jeg på jagt efter gode råd i de bøger, jeg havde. Derved fandt jeg det råd, at hvidløg hjælper mod virus.

Allicin i hvidløg

Hvidløg indeholder bl.a. det stærke stof allicin. Allicin dræber bakterier og virus. Stoffet allicin kommer, når et fed hvidløg skæres eller knuses. Men det har meget nemt ved at forsvinde igen. Derfor anbefales der at bruge helt friske hvidløg; men hvidløg, som man kan købe i for­ret­ning­erne, kan også virke. Fordi allicin har så let ved at forsvinde, tror jeg, at det virker bedst at skære hvidløget i stykker med en skarp kniv på et skærebræt. Så der går så lidt saft til spilde som muligt.

Det viser erfaringerne også med de mennesker, som har prøvet at gøre det på andre måder. Presses hvidløget går der alt for meget saft til spilde. Og det gælder også, hvis de hakkes i en maskine og evt. gemmes til senere brug. Hvidløget skal være så friskt skåret som muligt. Derved går der så lidt allicin til spilde som muligt.

Hvis man tager et helt fed hvidløg og spiser det, altså tygger på det, så er det meget stærkt. Og det vil helt sikkert kunne lugtes af andre. Så “bræn­der hvidløget af” i munden. Men det virker meget bedre at lade det “bræn­de af” i maven; så al saften kommer med ned i maven, uden at det er blevet for meget iltet først eller er fordampet.

Hjælper ikke hvis . . .

Erfaringer: “Medicin” må tages som foreskrevet. Det er ikke sikkert at det hjælper at presse hvid­løg­et. Og det er heller ikke sikkert, at det hjælper at tygge hvid­løg­et. Jeg tror ikke, at det hjælper at lade en maskine skære hvidløget i stykker, for så hakkes saften ud af løget, før det kommer ned i maven. Hvid­løg­et skal “brænde af” nede i maven og ikke i munden.

Det skal tages som foreskrevet, hvis der ønskes den virkning af hvid­løg­et, at det fordriver virus. Så det skal også være rå. Det er ikke sikkert at det hjælper at tilsætte hvidløg til maden. Hvid­løgs­pil­ler eller -kapsler kan heller ikke erstatte det rå hvidløg, når det skal virke mod virus.

Mælk modvirker hvid­løg­ets effekt, så det bør man ikke tage samtidig med. Så brug så lidt mælk som muligt, når der er virus, der skal fordrives, eller undgå mæl­ke­pro­duk­ter­ne helt for at få så stor effekt af hvid­løg­et som muligt.

Hvordan skal det gøres?

Jeg har sat et billede ind, så man kan se, hvordan jeg har skåret et fed hvidløg i bitte små stykker. Jeg ved ikke, om det hjælper, hvis hvidløget skæres i større stykker, for det har jeg ikke prøvet. Feddet skal selv­føl­ge­lig pilles først. Så skærer jeg det i helt tynde skiver, så tynde som muligt. Skiverne skærer jeg så i smalle strimler, også så smalle som muligt. Til sidst skærer jeg strim­ler­ne i små tern. Jeg har lagt en tændstik ovenover, så man kan se hvor småt, jeg skærer dem i stykker.

Tag det hele på en gang, eller tag det halve af to gange, hvis det er for meget på én gang. Skub hvidløgs stum­per­ne op på et ske (nok nemmest med en kniv), tag det ind i munden, og det må ikke tygges, tag så en ordentlig slurk vand og slug det hele. Det ryger nemt nok med ned, når de er skåret i små stykker. Men tag lige en ordenlig slurk vand mere, så der ikke ligger en stum for oven i halsen. Hvis der gør det, så begynder den altså at svide.

Tag et eller flere store fed hvidløg på denne måde 2-3 gange om dagen sammen med noget mad. Det hjælper ikke noget bare at gøre det et par gange, hvis ikke man har gjort det med det samme ved de første symptomer. Fortsæt til virusset har mistet sin magt, trap evt. lidt ned inden der stoppes helt. – Men effekten skulle kunne mærkes efter et par dage om ikke før.

Hvis der tages flere fed rå hvidløg på denne måde, når de første symp­to­mer melder sig, kan det slå virus ihjel, før det når at udvikle sig. Der anbefales 1-2 fed hvidløg på denne måde til mennesker, der har nedsat mod­stands­kraft mod in­fek­tio­ner, der tit får eller har kroniske in­fek­tio­ner. Det anbefales også mod cancida-in­fek­tio­ner.

Hvis det ikke hjælper 

Hvis det ikke hjælper, har du så taget hvidløget som anvist? Jeg har givet rådet til en del mennesker. Når jeg så har truffet dem igen, spurgte jeg om det hjalp. I mange tilfælde sagde de nej, det synes de ikke. Så spurgte jeg om, hvordan de tog det. Og så viste det sig, at de havde ikke gjort det sådan, som jeg havde forklaret.

En havde presset hvidløget i et glas vand og drukket det (det var jo nemmere end at skære det), men det hjalp ikke. En havde måske prøvet at hakke det i en maskine. En havde tygget på hvidløget, efter det var skåret i småstykker, og inden det blev slugt. Det hjalp ikke. En havde kun taget et fed hvidløg én gang. Det var altså for lidt. Jo mere der tages, jo hurtigere virker det. Det burde være logisk nok. Derfor kan det også være godt at tage 2-3 fed hvidløg første gang, hvis man kan tåle det.

Men hvis man samtidig gør mange dumme ting, som blive kold, fryse, gå ude og få en masse kold luft ind, undlade at bruge hals­tør­klæde, ikke sørger for at drikke godt med væske, så kan man jo ikke forvente at det bare for­svind­er hurtigt. Kroppen har også brug for ekstra hvile. Over­an­streng­er man sig, så er man altså selv ude om det. Kroppen har brug for at bruge energi på at blive rask og ikke over­an­streng­e sig med alt muligt andet. Så tidligt i seng er også nødvendigt.

Du kan gøre dig dine egne erfaringer, om du får en virus. Men de men­nes­ker, som har taget hvidløget som anvist: Skåret i små stykker og slugt som vita­min­pil­ler uden at tygge på det, har også oplevet, at det virker.

Bivirkninger 

Hvidløg er jo ikke en pille, så det har ingen bi­virk­ning­er. Men hvis der tages meget hvidløg, kan det bevirke tarmluft. Så anbefales der at tage lidt mindre hvidløg. Hvidløg hjælper mod mange andre ting end virus. Da det også har en blod­for­tynd­ende virkning, er det bedst for de mennesker, der bruger blod­for­tynd­ende medicin, at de husker dette. Jeg ved ikke, hvor kraftigt det virker. Men jeg tror ikke, at et stort fed kan skade. Men husk lige, at hvis du får blodfortyndende medicin, så virker hvidløg altså også blodfortyndende. Spørg lægen – hvis han ellers har forstand på effekten af hvidløg.

Nogle siger, at de ikke kan tåle hvidløg i maven. Det kan jeg jo ikke vide, men efter hvad der står i bogen, så er hvidløg godt mod sår og skader i maven. Det skulle ikke kunne skade. Det gør problemerne mindre. Og det beskytter mod skader af andre ting.

Lugter man af hvidløg?

Nogle tror, at de kommer til at lugte meget af hvidløg, hvis de tager hvidløg. Hvis man spiser hvidløg og dermed tygger hvidløget, så “bræn­der det af” i munden, så vil man også komme til at lugte af hvidløg.

Men hvidløg taget på den måde, hvor man sluger hvidløgs stykkerne, det lugter ikke ret meget. Jeg spurgte én, som havde prøvet det, om hvad hans kone sagde om lugten af hvidløg. Han fortalte, at hun sagde, at han lugtede ikke ret meget af hvidløg. Og han brugte ikke klorofyl.

Jeg tager et mindre fed hvidløg på denne måde hver dag. Desuden bruger jeg chlorella og spirulina hver dag. Det er meget grønt. Spirulina er det grønneste af det grønne. Det er klorofyl, der giver den grønne farve. Klorofyl er meget sundt. Desuden tager klorofyl lugten af hvidløg. Jeg spurgte min tandlæge, om jeg lugtede af hvidløg, og det sagde han, at det gjorde jeg ikke. Du kan læse noget om klorofyl her: Klorofyl

Godt mod virus

Virus trives bedst, hvor der er meget tørre forhold. Derfor er det godt at drikke meget væske. Luftvejene bør holdes fugtige, det kan virus ikke lide. Desuden er varme drikke bedre end kolde. Da varme også kan være med til at dræbe virus. Så at ikke holde sig godt varm er med til at forlænge den tid, det tager for kroppen at helbredes. Men husk ingen mælk det modvirker effekten af hvidløget.

Forebyg virus med hvidløg

Det er jo bedre at forebygge end at helbrede. Så derfor er det jo altid godt at gøre de ting, som forebygger, at man får en virus­in­fek­tion. Et godt immun­for­svar er selvfølgelig godt. Og der kan sikkert findes mange ting om det på nettet også. Hvidløg kan jo derfor også være med til at forebygge. Det er sundt at spise hvidløg. Og når man sluger stykkerne som vita­min­pil­ler, så burde lugten ikke blive et problem. Ellers er der jo det gode råd med klorofyl, som tager lugten af hvidløg.

Mad din mirakelmedicin

Der står flere gode råd mod virus i bogen “Mad din mira­kel­me­di­cin” af Jean Carper. Den kan stadig købes, men hvis kun som paperback. Der står også mange andre gode råd i bogen, som hvidløg er godt for. Bogen er jo fyldt med gode råd om mange forskellige ting. Og der er stik­ords­re­gis­ter bag i bogen. Du kan læse lidt mere om bogen hos: Gucca
Bogen er på flere hundrede sider.

Mere om hvidløg

Du kan også læse mere om hvidløg på denne side: K&K kropsterapi
Der står også andre ting, som hvidløg er rigtig godt for. Hvad der ellers står på deres hjemmeside, ved jeg ikke. Selvfølgelig er det godt at hjælpe kroppen til at helbrede sig selv, men det er selvfølgelig ikke ligegyldigt, hvordan man gør det. Bare der ikke er noget åndeligt blandet ind i det, så skader det nok ikke. For når der er noget åndeligt, er det for det meste ikke Guds ånd, der samarbejdes med. Og er det ikke Guds ånd, så er det farligt at beskæftige sig med.

Sygdomme som forårsages af virus

Visse sygdomme kommer via virus. Det kan der læses meget om på nettet. Disse sygdomme kan ikke behandles med anti­bio­tika, for det hjælper ikke. Men så kan du jo prøve, om ikke hvidløg kan hjælpe.

Der en side, hvor de skriver om Antibiotika

Sundhed.dk har en side om Virusinfektioner

Netdoktor.dk har en side om Bakterier og virus

Her er et hæfte (PDF-fil) om at Mange infektioner går over af sig selv