Lider du og har ondt i sjælen?

Til dig, som lider og har ondt i sjælen, vil jeg sige: Ingen mennesker kan selvfølgelig forstå fuldt ud, hvordan du har det, da vi alle er forskellige. Men Jesus forstår dig! Den korteste bøn er: “Jesus, hjælp mig!” Og Jesus hører dig. Hvordan han vil hjælpe dig, kan jeg ikke fortælle, men han vil hjælpe dig. Du må så bare være lydig, overfor de til­skynd­el­ser han giver dig. Og én ting er sikkert, han vil aldrig opfordre dig til at tage dit eget liv. Så det må du aldrig gøre.

Tag ikke dit eget liv!

Djævelen vil bombardere dig med tanker om, at du skal tage dit eget liv. Men gør det ikke! Jeg vil gentage – for alt i verden gør det ikke. Har du det for­fær­de­ligt nu, så vil du, hvis du tog livet af dig selv, risikere at få det tusinde gange værre. Har du det “af Helvede til”, så ved du lidt om, hvordan der er i Helvede. Guds ord siger, at mordere kan ikke arve Guds rige. Så at tro, at der muligt at komme i Himmelen efter et selvmord, er direkte i modstrid med Guds ord. I 1. Johs. 3.15 står der: I ved, at ingen morder har evigt liv blivende i sig. Hvis vi ikke har evigt liv, så har vi evig død – adskillelse fra Gud – og så kan vi ikke komme i Himmelen.

Du må ikke slå ihjel!

Jeg ved, hvad det vil sig at leve i mørket, altså at opleve mørke indeni sig selv. En sagde i en tale: “Du må ikke slå ihjel!” Det blev levende for mig, og jeg brugte det ord mod Djævelen. Han vil komme med sine op­for­dring­er til at gøre en ende på pinslerne ved at tage livet af dig selv. Sådan er Djævelen. Han er ond, og han er en løgner. Han vil forsøge at bedrage dig til at tro, at du får det godt, om du tager dit eget liv. Men tro ikke på ham, for han ønsker absolut ikke at hjælpe dig. Han ønsker, at du skal gå evigt fortabt.

Himmelen eller Helvede?

Der findes ikke andre muligheder end Himmelen eller Helvede, når vi er døde. Og det er, mens vi lever, at vi må vælge mellem at tage imod Guds gave Jesus som frelser og herre, og derefter må vi tro på ham og leve efter hans ord, eller nægte at tro på Jesus. De mennesker, som ikke vil tage imod Guds frelse, vil komme til at opleve den anden død. Og den er forfærdelig. I Åb. 21.8 står der: Men . . . morderne . . . deres plads er i søen, som brænder med ild og svovl; det er den anden død.

Stol på Jesus!

Tro ikke på Djævelens løgne, men tro på Jesus og følg de råd og an­vis­ning­er, han giver i sit ord.

Tag ikke dit eget liv!