Noget STORT vil ske

Christine Anderson siger føl­gende til Steve Bannon: “Folk skal være for­beredt på, at noget stort er på vej, og det vil vise sig at være den største krimi­na­litet, der nogen­sinde er begået mod men­nes­ke­heden.” Det siger hun i klippet her på Twitter.


Hvad kommer?

De kvikke spørger, hvad for noget stort? Ja, hvad kan det være? Jeg tror ikke, der kan være nogen tvivl om, at det må være eliten, som vil over­tage herre­dømmet i verden. Altså NWO – The Great Reaset – der vil lave den stor nul­stilling. Hvad det så resul­terer i, får vi at se, om vi er her.

Jerry Toney fortæller

Jerry Toney for­tæller i videoen her, at det som verden kalder for “The Great Reaset“, den store nul­­stilling, det kalder Guds ord for den store trængsel. Og det er også ens­be­tydende med Daniels 70. år-uge. Jeg tror, at det er dette “store” som er på vej. Dyre-systemet, den nye ver­dens­orden, NWO er klar til at dreje på knappen for at lave deres nul­stilling. Hvis du vil høre, hvad Jerry så mener, der kommer til at ske, så kan du høre/se ud­sen­delsen.

Jaco Prinsloo viser

Jaco Prinsloo har flere videoer på sin kanal på YouTube om glo­ba­lis­ternes onde planer. Her er en tegnefilm om deres onde planer: I, pet goat II ani­mation  – “Jeg, kæle­dyrs ged 2 tegne­film” (7:28), der udkom d. 3. juli 2012.

Forudsigende pro­grammer pegerd. 23. sep­tember og til­knyttede begiv­en­heder – måske i år? – 38:09 – Predictive Pro­gram­ming Poin­ting to Sep­tember 23rd and Asso­ciated Events – This Year Perhaps? – fra d. 14. sep­tember 2022.

Der er en storm på vej – Er du klar? – 12:45 – There is a Storm Coming – Are you Ready? – fra d. 15. sep­tember 2022.

Jeg fortæller

På min side “Jesu brud skal hentes“, kan du finde link til op­lys­ninger om, at det kan passe til den tid, vi lever i nu her i 2022; så “Bruden kan hentes i 2022“. Jeg tror derfor, at det er det STØRSTE, som er på vej.