Sunde råd til legemet


Du elskede! jeg ønsker, at du i alle måder må have det godt og være rask, ligesom din sjæl har det godt.

3. Johs. 2


Sådan skriver Jo­hannes i sit 3. brev. Og det er også Guds ønske, at vi skal have det godt til ånd, sjæl og legeme. Men det kommer altså ikke af sig selv. Vi er nødt til at gøre noget for at have det godt.

For dem der gerne vil leve sundt og gerne vil bruge de urter, Gud har givet os til læge­dom, så er der her nogle link til kanaler, jeg har fundet:

Link til kanaler 

Tyske kvinder: Mange sunde op­skrifter mod for­skellige ting. Auto­matisk oversat til dansk.

Mit lækre køkkenMeine leckere küche

Simpelthen fantastisk → Einfach Lecker

Hvordan man laver mad → Wie man kocht

Praktiske måltider

Tyrkisk kvinde deler måske mest mad­op­skrifter, men også andre gode råd f.eks.: Blære og prostata bliver som nye! (8:01) Bedste­fars gamle op­skrift! Det er sundt og nemt. [Basseret på løg m.m.]

Praktiske måltider → PRATİK YEMEKLER

Hudpleje og sundhed

Tyrkisk kvinde: Hej, mit navn er Gulmen. Vel­kommen til min hud­pleje- og sund­heds­kanal. På min kanal deler jeg de mest na­tur­lige og nemme gør-det-selv op­skrifter på ansigts­masker og hud­for­yngende mas­sage­tek­nikker. Jeg er glad for at dele mine hud­pleje, skøn­heds­pleje, hud­blegning, skøn­heds­hem­me­lig­heder, hår­pleje, rynke­fjerner, hånd­pleje, øjen­pleje, masker til fjer­nelse af pletter, per­sonlig pleje, makeup, pore­op­stram­ning, na­turligt hår, fug­tig­heds­cremer til huden og alle andre skøn­heds­re­la­terede tips i mine vi­deoer.

Jeg håber du nyder mine videoer, og du vil blive glad for at prøve mine op­skrifter og tek­nikker. – Glem ikke at abonnere på min kanal [på YouTube] for at få støtte, kære venner. Med venlig hilsen, Gulmen Baisu. (Citatslut.) Her vil jeg lige tilføje, hos mig er det auto­matisk oversat til dansk.

Hudpleje og sundhed → cilt bakımı ve sağlık