Sunde råd!


Vil du være sund? – Så må du leve sundt!


Gud har skabt os til at være sunde. Men den verden, vi lever i, bliver mere og mere usund; så luften, vandet og maden bliver mindre sund jo mere forurenet alting bliver. Men vi vælger trods alt selv, hvad vi putter i munden, det meste af vores liv. Og vi vælger selv, hvad vi vasker os i og smører os ind i. Det er absolut ikke ligegyldigt.

Først lige min indledning til emnet: Indledning

Find flere råd fra siden her: Sunde råd fra videoer på YouTube


Ting du måske ikke har vidst før!

Herunder skriver jeg lige korte oplysninger, jeg har fundet forskellige steder. Og hvor jeg har oplysningerne fra, så det er muligt at læse mere om emnet, hvor de står. Om det så er på nettet eller i en bog.


Sollys er sundt

Jeg har søgt på nettet. Jeg har ikke kunnet finde nogen, som skriver, at sollys faktisk er sundt at få på hele kroppen. Nogle skriver, at det er nødvendigt med så og så mange minut­ters sol, så har man fået nok. De fleste skriver: Husk at bruge solcreme og undgå solen i tiden fra kl. 12-15, hvor den er stærkest.

Du kan  læse min side om solens hel­bredende virk­ning her:

Sollys – ultraviolet lys


Sund søvn helbreder!

Er du klar over, at din krop arbejder på at hel­brede skader, mens du sover? Især hvis du sover sundt. Det er nemlig også muligt at sove usundt. Men er du også klar over at sund søvn beskytter mod syg­domme? Og at hvis du bare ikke vil prio­ritere at sove sundt, så lever du livet meget mere farligt, for så risikere du nemlig at blive syg.

Her kan du læse lidt mere om det:

Søvn – sov sundt!


Fortsættelse følger hen ad vejen . . .