Hvad Gud siger til dem, der har taget vaccinen

Anna fik denne drøm med forklaring – What God Says To Them That Have Taken The V – Den blev lagt ud på 444 Prophecy News d. 10. oktober 2021. – Her har jeg oversat det med deepl.


Hvad Gud siger til dem, der har taget vaccinen

10. oktober 2021
Anna

Kære brødre og søstre

I går aftes bad jeg og talte med Herren, og efter at have set en video om ”V” [COVID-19 vaccine] fra en kar­diolog, som for­klarede hvor farligt det var for kroppen, hjertet, nyrerne og leveren at få spike­proteiner, bad jeg og spurgte Gud om hans mening, at jeg ville se, hvordan han så på det.

Drømmen

Jeg havde en drøm tidligt om mor­genen, i min drøm følte jeg Hel­lig­ånden over mig, og jeg blev ved med at sige: “I har besmittet Helligåndens tempel“. Han sagde det 3 gange gennem mig, han var bedrøvet.

Helligånden vil forlade dem

Så havde jeg i min drøm en følelse af, at kristne, der tog vaccinen, har be­drøvet Hel­lig­ånden, og hvis de bliver ved med at tage yder­ligere ind­sprøjt­ninger (booster­sprøj­ter . . .), vil Hel­lig­ånden ikke længere være i dem.

Det var alt, hvad jeg hørte.

Gud velsigne jer alle, vær stærke,

jeres søster i Kristus

Anna