Larm eller stilhed!

Profeti i Hald Kirke d. 29. april 2017 - via Moses Hansen 

Hør profetien “Larm eller stilhed”, mens du læser med i teksten, ved at klikke på den hvide herunder. Der er desværre et lille udfald i lyden.

Profetien

Indstil jer på at ofre noget for at finde stilhed. Indstil jer på, at larm kan være direkte sendt af jeres sjæles fjende, fordi han vil ikke, at I skal høre min stille stemme. Og derfor pisker han denne verden op med larm.

Larm som får positive navne: lystig larm, dejlig larm, musik larm, film larm, musik larm. Navne der er uskyldige, men det er larm. Og det er sendt med det ene formål at lave larm. Så stilheden, hvor jeg taler, ikke længere kan opfattes.

Jeg kalder mit folk til at forstå dette, at det er en del af jeres ån­delige krig, det er at formå at lukke af for larmen af mange forskel­lige slags. Også larm i min kirke.

Der er også larm, der er rykket ind i min kirke. Og I vil kende det, hvornår at det er en hellig larm, og hvornår at det er en larm, som er sendt af andre kræfter. I vil kende forskel, for der er forskel.

For jeg kender også til det høje brus, og jeg elsker at høre jeres lovsang, og jeg elsker, når mit folk tilbeder. Og jeg har sagt, at jeres glæde er jeres styrke. Men der er også sendt larm ind i min kirke for at forhindre stilheden. Og jeg taler i stilheden stadigvæk, og jeg si­ger: ”Vær stille og kend, at jeg er Herren jeres Gud”.

Og jeg taler me… tro, jeg har mere at fortælle jer, end I regner med. Jeg venter på, at I bruger mere tid i stilhed, for det er der, jeg taler. Så lær at slukke for larmen, i hvad end skikkelse den kommer, for Satan kommer også som en lysets engels skikkelse.

Så larm må I lære at skønne og skelne. Hvornår skal der sluk­kes og lukkes, hvornår skal jeg forlade det, og hvor skal jeg søge hen for at være stille. Stilheden er en mangelvare, larmen fylder meget.

Jeg vil et folk, der åbner sig, tilbyder sig, går aktivt efter stilhe­den, fællesskabet, nærværet sammen med mig, siger Gud Herren.


Se link på næste side