Forbered dig på at møde din Gud – 1


Angelica Zambranos 1. oplevelse af Himmelen og Helvede

Se som PDF-fil

~ 25 A4 sider med billeder og i farver ~


Himmelriget og Helvede og Jesu genkomst

Angelica Zambrano fra Equador oplevede i en periode på 23 timer at blive taget med til Himmelen og Helvede, og hun fik at se, hvordan det bliver ved Jesu genkomst. Hun var vidne til at Jesus græd, når han så skarer af sjæle, som var evig fortabt, en verden, som har afvist ham, en menighed, som er næsten helt uforberedt på ham, et folk, som er holdt op med at vidne for de ufrelste, og en underholdningsindustri, som til og med narrer børn til at følge Satan. Hun var vidne til, at mange af vore aner­kend­te kul­tu­rel­le ikoner lider i Helvede, sangere, underholdere og til og med en pave. Angelica blev også vist, hvordan Himmelriget allerede er nydelig forberedt og klart, et ufattelig, strålende sted, hvor der ingen ondskab eksisterer.

Jesus kommer KUN tilbage for at hente et helligt folk. Mange af Guds børn kommer IKKE til at være klar den dag og vil blive forladt i en verden, som vil falde fra hverandre.

7. november 2009 kl. 16:00, El Empalme, Equador tog Herren Angelica med sig. Hun kom tilbage kl. 15:00 dagen efter – 23 timer senere.


Fra et videointerview mundtligt på spansk. Oversat til engelsk af Sandra, og videre til norsk af Alexandra. Her er den oversat fra norsk til dansk af Margit.


Da det jo nok kan være for meget for de fleste at læse 25 A4 sider på én gang, så har jeg valgt at dele den op i sider. Med et afsnit på hver side. Så er det nemmere at fortsætte med et nyt afsnit næste gang.
Herunder er en oversigt over sidernes indhold:

Indledning – side 2
Døden – side 3
Herren Jesus Kristus – side 4
Helvede – side 5
Kendisser i Helvede – side 6
Kender Jesus – men på vej til Helvede – side 7
Dæmonernes møder i Helvede – side 8
Børn i Helvede – side 9
Himmelriget – side 10
Bortrykkelsen og trængselen – side 11
Tilbage på jorden – side 12
Vigtig advarsel fra Herren – side 13
Efterskrift – side 14

Se link – side 15 


 Fortsætter næste side med: Indledning