Sunde råd fra videoer på YouTube

Der ligger så mange gode sunde råd på You­Tube. Jeg har fundet nogle, som jeg vil dele her i håb om, at andre også kan få glæde af dem.


Direkte link til videoer

Til knogler og led

Kosttilskud – fra Dijeta meseceve mene – Til STÆRKE knogler og led! Bare en te­ske­fuld om dagen! – Med hørfrø, se­sam­frø, græs­kar­kerne, okse­kød­ge­la­tine, rosiner og hon­ning.

Kosttilskud – fra Dijeta meseceve meneSmerter i nakke og ryg for­svinder på 7 dage: Kun en spise­ske­fuld om dagen! – Val­nødder, mandler, rosiner og citron­saft. – Til re­pa­ra­tion af knogler, led og brusk.

Kosttilskud – fra fra Dijeta meseceve mene – Til stærke knogler: Et na­tur­ligt middel mod oste­o­po­rose – Hørfrø, se­sam­frø, græs­kar­kerner, sol­sik­ke­kerner og hon­ning.

Olie til smøring – fra Dijeta meseceve mene Til stærke knogler og sunde led: Kun 2 in­gre­di­enser!  – Hvidløg og oliven­olie.

Olie til smøring – fra Dijeta meseceve mene Smerter i led og knogler for­svinder på 7 dage! – Oliven­olie med laur­bær­blade og ros­marin.

Mod rygsmerter

Kosttilskud fra Dijeta meseceve mene – Sådan lindrer du rygs­merter na­turligt på 7 dage! – Te og mar­me­lade af føl­gende: svesker, tør­rede figen og tør­rede abri­koser.

Kosttilskud fra Dijeta meseceve meneEt natur­ligt middel til rens­ning af blodkar: kun to in­gre­di­enser!

Mod mange sygdomme

Kosttilskud mod mange syg­domme fra Mit køkken Tanja – Hel­breder alt und­tagen døden – dette frø hel­breder over 200 syg­domme  – Oliven­olie og sorte spids­kom­men­frø. – Spids­kommen mod syg­domme

Nelliker – virker også mod mange syg­domme. Se siden: “Nelliker er meget sunde“.


Min kommentar

Det er meget svært at finde sorte spids­kom­men­frø, nigella sa­tiva, i en for­ret­ning. Det har også været svært på nettet, men jeg har fundet dem hos Raw­food. Der kunne jeg også købe nel­liker og laur­bær­blade. Det er svært at finde dem øko­lo­gisk i for­ret­ninger, men hos Raw­food har de dem øko­lo­gisk.