Videoer om endetiden

Her er link til nogle engelske videoer om ende­tiden. Når de er på You­Tube, så er det muligt at få under­tekster på, og det er muligt at få dem over­sat til danske under­tekster. Ved du ikke, hvordan du kan gøre det og gerne vil vide det, så har jeg skrevet, hvordan jeg gør her:

Undertekster på videoer på YouTube


Den bedste nyhed nogensinde!

The Best News Ever! – Den bedste nyhed nogensinde! – Den handler om, hvordan blive frelst, og det er det vigtigste af alt. – Jesus elsker dig! Stol på, at han i dag vil frelse dig fra den ondskab, der er på vej over denne verden. Han kommer snart for at tage os hjem! – Videoen varer 14 min. – Havde premiere d. 18. august 2020.


Ladt tilbage

Left Behind (2000) – The original movie – Kirk Cameron. – Ladt tilbage (2000) – Den originale film – Kirk Cameron – Videoen varer ca. 1 time og 40 min. – Her lagt ud d. 22. februar 2021.


God’s Roadmap to the End

Her er link til mine sider med link til nogle af de videoer, jeg har fundet på siden God’s Road­map to the End – Guds ende­tids­plan. Du kan se det på deres ikon oppe i venstre hjørne. Det er Jaco Prinsloo, der har siden. Der er også denne face­book­side.

God’s Roadmap to the End

God’s Roadmap to the End – videoer


Stephen Dexter

Stephen Dexter er en ganske ung mand. Han har også en kanal på You­Tube. Video­erne er på engelsk. Og der er også en del tekst at finde. Du kan finde hans videoer via linket her.

Stephen Dexter