Anbefaling af bøger om sundhed

Den vigtigst bog i verden er Livets bog. Hvad der står i den afgør, hvor vi skal tilbringe evigheden. Den vigtigste bog på jorden er Bibelen, Guds skrevne ord til os. Vi bør leve efter de retningslinjer, som Gud har givet os. Ellers får det negative konsekvenser for os. Retningslinjerne er ikke skrevet for at begrænse os, men for at hjælpe os. Det er advarsler.

Som jeg har skrevet på siden sundhed under indledningen, så har Gud oprindeligt skabt os til at leve af planteføde.

Herunder vil jeg skrive lidt om nogle gode bøger, jeg har, og som jeg kan anbefale. Jeg skriver flere bøger på efterhånden. Her på første side er en kort omtale af bøgerne. På de følgende sider står der lidt mere om de enkelte bøger. Du kan komme direkte hen til den ønskede side ved at klikke på det lilla felt med bogens titel.


Anbefaling af bøger 


Den plantebaserede kost

Skrevet af diætist Maria Felding og læge Tobias Schmidt Hansen. Det er to unge danskere. Den giver: “Ren besked om, hvordan mad påvirker din sundhed, og hvad du kan opnå med en optimal kost”. – Den bog kan jeg godt anbefale at læse og endnu vigtigere at leve efter. Bogen er fra 2016. Du kan se mere omtale af bogen hos Gucca, så længe de har den; eller på min side (2) om bogen.

Den plantebaserede kost


Sundhed fra Guds Apotek 

Af Maria Treben. Den giver råd og erfaringer med lægeurter. Den fortæller om “Schweden­kräuter”. Den kan jeg også virkelig anbefale. Gud har givet os urterne til lægedom. Her fortælles noget om, hvordan en del urter virker. Forordet til denne nyere udgave er skrevet i maj 1980. Denne bog var udsolgt fra forlag. Men den er blevet genoptrykt i en finere udgave, som udkom d. 28. december 2018.

Sundhed fra Guds Apotek


Mad din mirakelmedicin

Af Jean Carper. Det er: “Den store op­slags­bog om hver­dags­kost, som fore­byg­ger og kurerer syg­dom­me”. Den har jeg også fundet mange gode råd i bl.a. rådet med løg og hvidløg mod virus. Denne bog kan også stadig købes. Du kan se omtale af bogen hos Gucca. Og den kan måske stadig købes som indbundet hos Saxo. Bogen har 631 sider. Den udkom på engelsk i 1994. På dansk udkom den i 1998.

Mad din mirakelmedicin


Kræft er ikke nogen sygdom

Det er en over­lev­elses­me­ka­nis­me. Bogen er skrevet af Andreas Moritz. Andreas er tysker og var bosat i USA, så bogen er oversat fra engelsk. Derfor tager han nok udgangspunkt i forholdene i USA. Den kan nok købes mange steder. Du kan se omtale af bogen hos Gucca. Den har 290 sider. De skriver, at han er bosat i USA. Jeg skriver var bosat. Se hvorfor under min udtalelse om bogen.

Kræft er ikke nogen sygdom