Mærkede mennesker

Hvad?Mærkede mennesker!Did Jen Psaki say: “Marked people“? – Sagde Jen Psaki: “Mærkede mennesker”? – En “Freudian slip”, hun taler om de “vacci­nerede” som “marked people”. – En “Freudian slip” er også kaldet para­praxis, er en slip på tungen, der til­syne­ladende ufor­varende af­slører en ubevidst tanke eller holdning.” – Altså en påstået for­talelse, der afslører, at vaccinen er mærkning af men­nesker. –

De ved, hvad de gør! – Du må bare ikke vide det.


Nej, hun sagde ikke mærkede mennesker

Jeg må sige, at i de dårlige lyd­op­tag­elser kan det godt lyde, som om hun siger: “Mar­ked people”, men da jeg lige søgte efter den igen, fandt jeg dette link fra Reuters fra d. 28. oktober 2021: Fact Check-Jen Psaki says ‘to protect more people’ in video clip mis­cap­tioned on social media. – Faktatjek: Jen Psaki siger “for at beskytte flere men­nesker” i et videoklip, der er blevet fejl­be­skåret på sociale medier.

Nu har jeg selv hørt efter i en bedre lyd­kvalitet her på You­Tube, for der står i fakta tjekket, hvor det er, og jeg set under­skrif­terne. Hun siger i klippet: ” . . . , to protect more people, and save more lives.” Så nej, det siger hun ikke. Men selvom hun ikke sagde “Marked people” i klippet så er men­nesker mærkede uanset. Det er FAKTA.

Det er bare ikke godt, når men­nesker påstår at nogle siger noget, som de faktisk ikke siger. Og det så bag efter viser sig, at påstanden ikke var sandt, for så mister de men­nesker jo tro­vær­dig­heden. Men­nesker bliver mærkede. Det er sandt, men det var ikke det, hun sagde i dette klip. Så ja, de ved, hvad de gør! – Du må bare ikke vide det.


Chip i vacciner

Vaccineret bluetooth aktiveret mikrochip – video – 17 min. – Her vises også, hvordan de skærer en mikro­chip ud af en mands skulder.

Mikroskopisk afbildning af nano­chips i Biontech Pfizer og Johnson & Johnson vaccine af aner­kendte tyske specia­lister og læger. De tyske eks­perter har anslået stør­relsen af disse mikro­chips til 40 nanometer. Med­del­elsen er gengivet fra “Jaybot Media”. – Video – 4½ min.

Se også

COVID-19 vacciner er det dyrets mærke?

Er MAC-mærkningssystemet ‘Dyrets mærke’?

Nano-teknologi i COVID-19 vaccinerne

Set efter COVID-19 vaccination

Én ting er helt sikkert, det er ingen vaccine, og den be­skytter ikke mod COVID-19. Den giver COVID-19. Verdens største bedrag. Guds ord advarer:

Certificate = certi­fikat | Of = af | Vac­ci­nation = Vac­ci­nation | ID = ID-mærke = Iden­ti­fi­ka­tions­mærke | 1 =A = kunstig | 9 = I = intel­ligens.

Desuden er COVID baglæns DIVOC, som på he­braisk betyder be­sæt­telse af en ond ånd. Se også: “DIVOC AI = COVID-19“.