Mine øjne lyver ikke

Jeg har lært, at min næse lyver ikke. Hvis jeg kan lugte, at der er noget galt et sted, så er det om at finde ud af det. Og det skal gå hurtigt, om det lugter brændt. Gud har givet os vore sanser med et formål. Til at opleve med og for at be­skytte os mod farlige ting.

Mine øjne lyver ikke

Og mine øjne lyver heller ikke. Hvis jeg kan se med mine egne øjne at noget findes, så findes det altså. At nogen så vil påstå, at det er ikke sandt. Ja, det er så deres pro­blem. Risi­koen ved ikke at ville under­søge tingene er at blive be­draget og ikke komme med i bort­ryk­kelsen, om der er ting, der hindrer i at komme med.

De, der bliver ladt tilbage, vil du uden tvivl komme til at fortryde det. Men der er ikke en afgang mere. Så er det kun gennem døden, men­nesker kan blive en del af Guds høst.

Øjenvidneberetninger

Der er mange men­nesker, der har set noget, som har med disse såkaldte COVID-19 vac­ciner at gøre. Men­nesker bliver mag­ne­tiske, pga. grafenoxid. Men­nesker kan skannes og regi­streres med bluetooth. Ana­lyser af vac­ci­nerne, om hvad de kan se i dem. Nyfødte sortøjede babyer. – Øjnene lyver ikke! – Og disse men­nesker, som af­slører de ondes onde planer, lyver heller ikke. Nogen græder af sorg, over hvad de ser, fordi de har for­stand på tingene og ved, at dette er ond­skab.

Og hvad med alle de stakkels men­nesker, der har fået deres liv totalt øde­lagt på grund af disse eksperi­men­telle ind­sprøjt­ninger. Som de var ond­skabs­fulde nok til at kalde for en vaccine, for at få men­nesker til at tro, at det er noget godt. Og dermed bedrage men­nesker til at tage dem. – Planen om at mærke osDen gode krise

Dyret er her!

Her er link til nogle sider om: 

COVID-19 vaccine-skader

– Magnetisme

Set efter COVID-19 vaccination

– COVID-19 vaccinerne har chip –

– Blodanalyse før og efter vaccination

– Grafenhydroxid nano-barberblade

–  Grafenoxid – oversigt

COVID-19 – oversigt

Gå selv på jagt og find ud af, hvad der er fakta. Eller lad være og ri­siker at blive be­draget. Valget er dit!

Mine øjne lyver ikke!

Vær ikke dum!

Jeg ved ikke, om du vil benægte fakta!