Bortrykkelsen

Er du klar til bort­ryk­kelsen? Det har jeg spurgt nogle af mine venner og be­kendte om, når jeg træffer dem. Hvis de ikke ved, hvad det er, så spørger de jo. Hvad er bort­ryk­kelsen? Derved kan jeg få an­ledning til at for­tælle dem om det.

Bortrykkelsen er

Bortrykkelsen er, når Jesus kommer tilbage i luften for at hente sin rene og smykkede brud. Bort­ryk­kelsen er ikke Jesu genkomst på Oliebjerget, hvor han vil komme tilbage på samme måde, som de så, han tog afsted. Bort­ryk­kelsen, for­venter nogen af os, vil finde sted 7 år før Jesu gen­komst til Olie­bjerget. Jeg er blevet over­bevist om det, fordi jeg har for­stået, at Guds for­ud­sagte fest­tider vil blive op­fyldt af Jesus.

Gud befalede disse fest­tider i 3. Mos.  Jesus op­fyldte de første 4 for­års­fester ved sit første komme, så derfor vil han selvfølgelig også op­fylde de sidste 3 efter­års­fester i for­bin­delse med hans gen­komst. Den næste fest, der skal op­fyldes, er trompetfesten.

Trompetfesten

Der er efterhånden en del, der vidner om, at de tror på, at bort­rykkelsen kommer til en trom­pet­fest. Lad nu være med at stejle og nægte at tro på det, uden at du har fået at vide, hvorfor de tror det. Se min side: “Trom­pet­fest – bort­ryk­kelse” & “Bort­ryk­kelsen – Paulus“. Læs også gerne mine andre sider om trom­pet­festen: “Efter­års­festerne” – “Trom­pet­festen i 2022” – “Trom­pet­festen i 2029” – “2541 dage mellem trom­pet­festerne“.

Der er også min side med et kapitel af Jaco Prinsloos bog: God’s Road­map to the End. Hans 11. kapitel: “Den sidste trompet“, som jo vil lyde i for­bin­delse med trom­pet­festen. Og “Ned­tæl­lingen er begyndt” til trom­pet­festen.

Åbenbaringen 12 tegnet

Det er den første del af Åben­baringen 12 tegnet, som faktisk viser, at nu er det trom­pet­fest. Men der kom et andet stort tegn på him­melen d. 23. sep­tember 2017. Åben­bar­ingen 12 tegnet kaldes det. Læs om, hvad det betyder her: “Åben­bar­ingen 12 tegnet” & “Åben­bar­ingen 12 tegnets betyd­ning“.